ΛΕΩΝ Ημερήσιες Προβλέψεις
Tweet

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

22 Οκτωβρίου 2014  

Γενικά: Έχεις όρεξη να κάνεις πολλά για αυτό επικοινωνείς με πολύ κόσμο και θα αναλάβεις έστω και τυπικά να κάνεις κάποιες δημόσιες σχέσεις οι οποίες σου κάνουν και εσένα καλό γιατί σου ανοίγουν νέες δρόμους και σε βοηθούν να αποκτήσεις πολύτιμες εμπειρίες έστω και μόνο από πληροφορίες.
Ερωτικά: Βάζεις όλη στου την τέχνη για να ξελογιάσεις στην κυριολεξία ένα άτομο που θέλεις να το φέρεις στα νερά σου και θα το καταφέρεις. Όταν θέλεις εσύ, κανένας και καμιά δεν μπορεί να σου ξεφύγει. Ο Ζυγός πάντως θα αναγκαστεί από αυτή σου την συμπεριφορά να αναθεωρήσει και πιθανόν και να συγχωρήσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις στροφή προς την επιτυχία και αυτό θα το νιώσεις έντονα, αρκεί να ακολουθείς τις επιταγές της τρέχουσας πραγματικότητας. Πάντως επειδή έχεις μεγάλη χρησιμότητα σαν άτομο σίγουρα δεν μπορείς να δουλεύεις εθελοντικά ή από αγάπη για την πατρίδα γιατί μερικές φορές έχεις ανάγκη να είσαι το επίκεντρο. Πάντως μια δουλειά που σου δίνει την δυνατότητα να έχεις πρωτοτυπία και πολύ δυνατές πρωτοβουλίες σου αλλάζουν την δυναμική μιας κατάστασης. Η ζωντάνια είναι αυτή που σε βοηθάει αλλά και το ρίσκο σε νέα πράγματα.

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

open

Close

Astrology © 2014 - All Rights Reserved | Επικοινωνία | Όροι Χρήσης
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που διαχειρίζεται η DPG DIGITAL MEDIA.

Κάνε το αγαπημένο σου site Homepage