ΛΕΩΝ Ημερήσιες Προβλέψεις
Tweet

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη 

3 Σεπτεμβρίου 2014  

Γενικά: Έχεις κάποιες θετικές προτάσεις για να δραστηριοποιηθείς είτε στον τομέα της πολιτικής είτε σε κάποιον άλλο που θα αφορά σε οργανώσεις που προσφέρουν κοινωφελές έργο. Ανοίγεσαι προς όλες τις κατευθύνσεις και με αυτόν τον τρόπο όλο και κάτι ξεκινάς αφού είσαι σε φάση προσωπικής αναγνώρισης αλλά και προσφοράς.
Ερωτικά: Έχεις ένα συγκεκριμένο πρόσωπο με το οποίο είστε μαζί και προσπαθείτε και οι δυο να αναβαθμίσετε το επίπεδο της σχέσης σας, παλεύοντας συγχρόνως να βελτιώσετε και τα οικονομικά σας. Αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα εσύ, κρίνεις ότι αυτά τα δυο πάνε μαζί. Ο Τοξότης σου δίνει μια νότα αισιοδοξίας και δροσιάς.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα κάνεις προσπάθειες να διεισδύσεις σε κάποιους κύκλους και να κάνεις γνωριμίες με στόχο την εξέλιξή σου. Ο λόγος είναι ότι έχεις καταλάβει την αξία του χρήματος πολύ παραπάνω από άλλες φορές και προσπαθείς κάτι να ξεκινήσεις ή να κλείσεις τελικά με άλλους όρους που σε συμφέρουν.

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

open

Close

Astrology © 2014 - All Rights Reserved | Επικοινωνία | Όροι Χρήσης
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που διαχειρίζεται η DPG DIGITAL MEDIA.

Κάνε το αγαπημένο σου site Homepage