ΚΡΙΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Tweet

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

30 Ιουλίου 2014

Γενικά: Ασχολείσαι με τα διάφορα προβλήματα που έχουν προκύψει από ένα νομικό θέμα που φτάνει πια στη λήξη του, τα αποτελέσματα του οποίου θα φανούν αργότερα.

Ερωτικά: Η κίνηση που κάνεις με έναν Παρθένο πετυχαίνει, καθώς θα γνωρίσετε ο ένας στον άλλο στοιχεία που θα σας φέρουν πιο κοντά. Θα αφήσεις τη σχέση σου με έναν Καρκίνο να προχωρήσει μόνη της, χωρίς παρεμβάσεις και χωρίς τα αρνητικά σου συναισθήματα να πουν τί θα κάνεις και με ποιο τρόπο.

Οικονομικά & Καριέρα: Οργανώνεις περισσότερο τη δουλειά σου και ολοκληρώνεις μια εργασία που προσπαθούσες εδώ και καιρό. Η κληρονομική υπόθεση ενός ακινήτου ίσως αντιμετωπίζει κωλύματα σε εφορία και δημόσιες υπηρεσίες, οπότε φοβάσαι να κινήσεις διαδικασίες, μήπως εγκλωβιστείς περισσότερο. Όμως, σήμερα, η μέρα ενδείκνυται για λύσεις πρακτικές που μπορούν να σε βοηθήσουν να απεμπλακείς από αυτή την υπόθεση.

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

open

Close

Astrology © 2014 - All Rights Reserved | Επικοινωνία | Όροι Χρήσης
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που διαχειρίζεται η DPG DIGITAL MEDIA.

Κάνε το αγαπημένο σου site Homepage