ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Tweet

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη 

22 Σεπτεμβρίου 2014  

Γενικά: Αναζητάς την τελειότητα σε ότι κάνεις. Για πράγματα που παλιά δε σε ενοχλούσαν, τώρα θα διαπιστώσεις ότι μπορεί να μην ανέχεσαι μύγα στο σπαθί σου και αυτό θα σου δώσει μια αντιδραστική συμπεριφορά, που όμως βλέπεις ότι τη χρειάζεσαι για να εμπιστευτείς τις επόμενες κινήσεις σου. Η ταξιδιωτική σου διάθεση θα είναι μεγαλύτερη από άλλες φορές.
Ερωτικά: Νιώθεις ότι θέλεις να κάνεις μια νέα γνωριμία και να ξεφύγεις από τα πολλά άγχη ή ακόμα και την ανασφάλεια. Αν επιμείνεις θα δικαιωθείς και κυρίως με έναν Ιχθύ που βρίσκεται ήδη κοντά σου. Με τον Παρθένο υπάρχει έλξη αλλά χρειάζεται να σταματήσεις να έχεις εγωισμό.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις κάποιες λεπτομερείς αναζητήσεις και μέσα από εκεί θα ξετρυπώσεις κάποια θέματα που αν δεν τα λύσεις μπορεί στην πορεία να σε κάψουν. Πιθανές παραλείψεις ή λάθη που έχουν γίνει σε περίοδο πίεσης, τώρα έχεις την ευκαιρία να τα δεις και να τα διορθώσεις.

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 

open

Close

Astrology © 2014 - All Rights Reserved | Επικοινωνία | Όροι Χρήσης
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που διαχειρίζεται η DPG DIGITAL MEDIA.

Κάνε το αγαπημένο σου site Homepage