ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Tweet

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη 

21 Οκτωβρίου 2014  

Γενικά: Ο τρόπος που κινείσαι είναι πολύ πρακτικός και σίγουρα θα μπορέσεις μέσα από επικοινωνία ή γνώσεις που σου είναι πολύ χρήσιμες να βοηθήσεις ένα άτομο στην οικογένεια σου που πιθανόν να σε έχει ανάγκη. Επειδή πρέπει να μάθεις νέα πράγματα τα οποία σου χρειάζονται για να μην χάνεις τον χρόνο σου, θα μετρήσει η εμπειρία μαζί με τη γνώση.
Ερωτικά: Μερικές φορές το νιώθεις ότι χρειάζεται να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και την ρουτίνα της σχέσης αλλά έχεις το κίνητρο της αυτοσυντήρησης, τη μια τεντώνεις το σκοινί και την άλλη το λασκάρεις. Ένα νεώτερο πρόσωπο στον χώρο της δουλειάς σου ή ένας Τοξότης θα μπει μοιραία στον δρόμο σου. Από την άλλη με τον Παρθένο θα υπάρχει έλξη αλλά να προσέξεις αυτή την διάθεση ελευθεριότητας που έχεις για να μην φοβηθεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις δυναμικά κάποιες πολύ ιδιαίτερες καταστάσεις για να ξεφύγεις από κάποιες συνεργασίες-κλισέ. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο αντιλαμβάνεσαι την αναγκαιότητα της καλής επικοινωνίας αλλά συγχρόνως και την απελευθέρωση από συστήματα που δεν σε προοδεύουν.ή.

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

open

Close

Astrology © 2014 - All Rights Reserved | Επικοινωνία | Όροι Χρήσης
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που διαχειρίζεται η DPG DIGITAL MEDIA.

Κάνε το αγαπημένο σου site Homepage