ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Tweet

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη 

24 Οκτωβρίου 2014  

Γενικά: Θα αλλάξει ο τρόπος που βλέπεις την τρέχουσα πραγματικότητα και θα εμβαθύνεις περισσότερο αλλά τουλάχιστον θα είναι για καλό σου γιατί θα καταλάβεις τις δημιουργικές δυνάμεις που υπάρχουν μέσα σου. Η δημιουργία οικογένειας ή ενός παιδιού σίγουρα θα σε κάνει πιο σκεπτικό αλλά συγχρόνως θα σου δώσει την δυνατότητα να ξεφύγεις από καταστάσεις που δεν σου πηγαίνουν. Η ομορφιά και γενικά οτιδήποτε θα σου φέρει πρόοδο και πιθανόν ένα είδος ρίσκου θα σε παρασύρει γιατί θα έχεις την αίσθηση ότι θα το πετύχεις.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι συνέχεια ένα Σκορπιό και αυτό σε καθορίζει για ένα διάστημα. Συγχρόνως όμως θα κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στον ερωτικό σου τομέα γιατί τελικά θα δεις που είναι η αλήθεια και το ψέμα σε σχέση με το άτομο που είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις βάλει στόχο να τελειώσεις κάτι που άλλες φορές ήταν δύσκολο. Τώρα έχεις πείσμα και θα βρεθείς πολύ κοντά στον στόχο σου. Επειδή μπορεί να έχεις κόντρα για μια υπόθεση κληρονομική, θα καταφέρεις να τα φέρεις όλα σε μια κατάσταση που θα ισορροπήσουν, γιατί πιο πολύ σε ενδιαφέρει να υπάρχει αρμονία.

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

open

Close

Astrology © 2014 - All Rights Reserved | Επικοινωνία | Όροι Χρήσης
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που διαχειρίζεται η DPG DIGITAL MEDIA.

Κάνε το αγαπημένο σου site Homepage