21/12/2012: Οι εκτιμήσεις για τη νέα χρονιά με οδηγό το Χειμερινό Ηλιοστάσιο

Οι Uranian χρησμοί για τις 21/12/2012

21/12/2012: Οι εκτιμήσεις για τη νέα χρονιά με οδηγό το Χειμερινό Ηλιοστάσιο

Remember – remember the 21st of December

Φτάσαμε λοιπόν στο κατώφλι της καταληκτικής ημερομηνίας που μας κληροδότησε ένας προϊστορικός λαός, οι Μάγιας, με ρίζες πριν το 2000 π.Χ, που όπως και όλες οι φυλές της Αμερικής, έχει πια εξαφανιστεί αλλά εξακολουθεί να μας απασχολεί λόγω του ημερολογίου του, που προσδιορίζει την καταστροφή του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου του 2012. Στο άρθρο των εκλείψεων είχαμε γράψει την φράση «Remember – remember the last days of of December», που είναι παράφραση από την ταινία V – for Vendeta και η ήταν μια προοικονομία για το παρόν άρθρο «Remember – remember the 21st of December» που αφορά το τι μέλλει γενέσθαι με βάση αυτήν την ημερομηνία στη χώρα μας.

Άραγε, οι Μάγιας είχαν δίκιο ότι στις 21 Δεκεμβρίου 2012 έρχεται η συντέλεια του κόσμου; Ας δούμε μαζί τι δείχνει η Σχολή του Αμβούργου μέσα από τις Uranian εξισώσεις της και ας βγάλουμε τα συμπεράσματα μας. Η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο του Αιγόκερω είναι ένα σημαντικό και καταλυτικό γεγονός διότι η εν λόγω σύνοδος ετοιμάζεται να φέρει μεγάλες αλλαγές, που καθιστούν την 21η Δεκεμβρίου ιδιαίτερα σημαντική. Οι αλλαγές μαμούθ θα είναι αναπόφευκτες και μη αναστρέψιμες γεγονός που επιβεβαιώνει την προφητεία των Μάγιας ως προς το επίπεδο των αλλαγών.

Εν συνεχεία, το Μεσουράνημα (οι δικές μας ενέργειες) δείχνει πως θα υπάρχουν ειδήσεις για τα χειρότερα μέτρα αλλά κάποια συνεχώς θα μένουν απέξω προσφέροντας έτσι μια virtual – εικονική ανακούφιση. Οι φωνές για το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων το 2013 θα είναι έντονες αλλά θα ακούγονται κατ' επιλογήν. Μέσα σε ένα κλίμα σφοδρών αλλαγών η διοικητική ανεπάρκεια της παρούσας κυβέρνησης θα οδηγήσει αυτήν μέσα στη χρονιά στο τέλος. Αυτό που χρειάζεται να μας ανησυχήσει ή να μας προκαλέσει το ενδιαφέρον είναι ότι η εμπλοκή του άξονα Ζευς/Κρόνος Υποθετικός=Μεσουράνημα προμηνύει την ώρα των στρατιωτικών.

Ο Ωροσκόπος (παθογένεια-αντικατοπτρισμός των πράξεων των άλλων πάνω στην Ελλάδα) δείχνει πως κάποιοι εκ της αλλοδαπής μαζί με τους εσωτερικούς συνεργάτες τους θα φέρουν νέα επαχθή μέτρα εργασίας. Παράλληλα, μεταξύ Μαρτίου και 28 Απριλίου υπάρχει μια περίοδος που θα υπάρχουν έντονες αντιδράσεις για πραγματικά πρωτόγνωρα σκληρά μέτρα που αποσκοπούν να μετατρέψουν τον τόπο σε δουλοκρατία της Μεσογείου και θα μας πάνε αιώνες πίσω.

Ο Ήλιος μιλά για ΝΕΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ σχετικά με δωροληψίες αλλά και λόγια που είναι ουτοπιστικά. Επιπλέον, η Ελλάδα θα έρθει αντιμέτωπη με μια καταδίκη που θα έχει γενικότερο αντίκτυπο. Οι εξωκοινοβουλευτικές δυνάμεις θα εξασθενίσουν και ο λαός θα δείξει ξεκάθαρα τις προθέσεις του.

Ακολουθεί, ο Βόρειος Δεσμός που δείχνει πως ο λαός θα καταλάβει πως έστω και η παραμικρά ελπίδα ότι τα χρόνια με τα Porsche και τα I-Phone θα ξαναγυρίσουν, δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο, αντιθέτως όσο πιο ολιγαρκής είναι τόσες περισσότερες είναι οι πιθανότητες επιβίωσης του. Αυτοί στους οποίους θα λείπουν τα απαραίτητα θα πληθύνουν και κάποιοι κρατικοί φορείς με ιδιωτικές πρωτοβουλίες και χορηγίες θα δώσουν αγώνα για να προσφέρουν μετά χιλίων κόπων και βασάνων έστω και τα αναγκαία. Γεγονός που θα οδηγήσει το λαό να κατανοήσει ότι μπορεί να αποφύγει τις ευθύνες τους αλλά δεν μπορεί να αποφύγει τις συνέπειες των επιλογών, της άγνοιας ή της αδιαφορίας του.

Το Winderpunkt (ο κόσμος ως ενιαίο σύνολο) προοιωνίζει έντονη προπαγάνδα με την Ελλάδα να γίνεται παράδειγμα... προς μίμηση; Ούτε κατά διάνοιαν, αντίθετα προς αποφυγή και παραδειγματισμό. Με συντονισμένες επιχειρήσεις ψυχολογικού πολέμου από όλα τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ, θα επιχειρούν να δημιουργούν ενοχή στον ελληνικό λαό προκειμένου να τον υπνωτίσουν, να τον αφοπλίσουν και να πατάξουν κάθε πιθανότητα αντίστασης του ώστε να τον αλυσοδέσουν σε μια μοιρολατρική αποδοχή των καταστάσεων. Συγχρόνως, δυο πράγματα, εδώ ,αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής. Η κυβέρνηση δεν θα έχει πόρους για να κάνει όσο είναι απαραίτητα και οι δικαστικές αποφάσεις θα τινάξουν στον αέρα τον προϋπολογισμό. Όλα αυτά θα συντελέσουν στην ολική μετάλλαξη του κοινωνικού ιστού.

Ο Πλούτωνας (αλλαγές που έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό) θα φέρει σεισμούς πολλών ρίχτερ σε όλο το σύστημα, αφού προμηνύει καταβαράθρωση προσώπων που αποτελούν το πολιτικό σκηνικό αλλά και αλλαγή στο κόμμα εξουσίας. Ένα σχέδιο που υποστηρίζουν με πάθος κάποιοι τελικά θα εγκαταλειφθεί. Viva Pluto! Σε όλα αυτά προστίθεται και ο άλλος μεγάλος θιασώτης των ξαφνικών συμβάντων, Ουρανός που φέρνει εκρήξεις και βία. «Νικημένο μου ξεφτέρι, με σπαθί και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί».

Ο Κρόνος (καθήκον – ανταποδοτική δικαιοσύνη) δείχνει πως ο λαός δύσκολα θα μπορεί να συνεννοηθεί μεταξύ του. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν φυλετικές διαμάχες εντός των συνόρων. Επιπλέον, λόγω του ότι ο Κρόνος συμβολίζει και την ύλη ως νόμισμα φαίνεται πως η οικονομική εξάρτηση από τρίτους θα προκαλέσει μεγάλα δεινά.

Ο Ποσειδώνας (πίστη, έμπνευση, ουτοπία, απάτη) δείχνει ανικανότητα όχι μόνο των δικών μας πολιτικών αλλά και των «συνεταίρων» μας. Πολλά σχέδια θα αναιρεθούν. Τα κόμματα, οι πολιτικοί και τα δόγματα που εξαπάτησαν τον κόσμο τελικά θα πάρουν την αμοιβή που τους αξίζει.

Προχωράμε με τους Δία (ευεργεσίες και πλεονεκτήματα) και Hades (βρώμικες και ανήθικες πράξεις). Προοιωνίζουν κέρδη, (από «αρπαχτές») αλλά επιπλέον μιλούν και για μια απόφαση μη χορήγησης βοήθειας.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Απόλλων (επιτεύγματα και εμπόριο) θα υπάρξουν έντονες νομικές διαδικασίες και προφανώς το πεδίο της μάχης θα περάσει εντός των αιθουσών των δικαστηρίων. Ακόμη, δείχνει πως ο κόσμος ο κόσμος θα έχει δυσπιστία ακόμα και απέναντι στο πρόσωπο αυτών που φαντάζουν εναλλακτικό σενάριο υπενθυμίζοντας τους πως θα έχουν το τέλος των προκατόχων τους.

Ο Poseidon (δημοσιογραφία, ιερείς, έμπνευση) φέρνει μια ξαφνική μεταστροφή της κοινής γνώμης και μια ξαφνική κυβερνητική συνεργασία που μέχρι πρότινος θα φάνταζε σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Ο σημαντικότατος άξονας AS/MC δηλώνει έντονη βία και εμπλοκή σε παιχνίδια εξουσίας. Κέρδη μέσα από βρώμικες πράξεις.

Τα κόμματα (Κιούπιντο) θα κάνουν τεχνάσματα για να κερδίσουν μεγαλύτερο κομμάτι στην πίτα ενώ παραπλανητικούς τρόπους και πονηριές θα χρησιμοποιήσει και η κυβέρνηση.

Η Σελήνη (πλήθος) θα κάνει την ανατροπή όχι όμως σε βαθμό που να εξασφαλίζει αυτοδυναμία και αυτό γιατί έχει να αντιμετωπίσει ανήθικές τακτικές και πρακτικές.

Ο Άδμητος (σταθερότητα, αμετακίνητες θέσεις) εκπλήσσει διότι φέρνει κέρδη από πρώτες ύλες και καλλιέργεια αλλά συγχρόνως μιλά για εκφοβισμό και εγκατάλειψη. Αυτή η διάλυση όμως που επίκειται, θα φέρει μεγάλες αλλαγές και ταπείνωση όλων. Ο Άδμητος έρχεται να υπενθυμίσει πως «κάθε έθνος που θεωρεί πιο σημαντικές την ευκολία και την άνεση από την ελευθερία του, θα χάσει σύντομα την ελευθερία του. Και η ειρωνεία είναι, ότι σύντομα θα χάσει επίσης και τις ευκολίες και τις ανέσεις του» (Σόμερσετ Μωμ). Και χρειάζεται να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας και να αποτινάξουμε το ζυγό από επάνω μας μια ώρα αρχύτερα. Επίσης δείχνει λήξη σε συνεργασίες, ενώσεις και κόμματα.

Ο Βουλκάνους (μεγάλη ισχύς) γνέφει πως ο λαός θα δείξει πως έχει κότσια. Μεγάλες ομιλίες θα καταπλήξουν τα πλήθη και θα φέρουν στην επιφάνεια άτομα που μπορούν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. Ακόμα όμως και αυτοί δεν θα μπορέσουν να ανατρέψουν την υπάρχουσα κατάσταση. Ετοιμαστείτε για χρεωκοπίες και χρηματιστηριακή καθίζηση που θα φτάσει στα όρια του κραχ σκληρές – επώδυνες και γενικότερα για αλλαγές, που δίνουν ελπίδα... σε βάθος χρόνου.

Συμπερασματικά, η 21/12/2012 είναι μια σημαντική ημερομηνία που προμηνύει αλλαγές μεγατόνων τόσο σύμφωνα με τους Μάγιας όσο και με την πρωτοπόρο σχολή του Αμβούργου. Ένα annual που τελικά δεν θα φέρει το τέλος του κόσμου αλλά δηλώνει το τέλος ενός κόσμου όπως τον ξέραμε μέχρι πρότινος. Οι Έλληνες μέσα σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες σε ύψιστες στιγμές κατά τις οποίες ο χρόνος είναι αιωνιότητα και η αιωνιότητα είναι χρόνος θα αποδείξουν ότι κουβαλούν βαθιά μέσα τους την ανυπόταχτη ταυτότητα και τον ηρωισμό των προγόνων τους.

Διαβάστε επίσης:

Ελλάς 2013 – Η ώρα των μεγάλων ανατροπών

Τι προβλέπει για την Ελλάδα η Uranian αστρολογία το 2013;

2013: Προβλέψεις πολλών... αστέρων

Οι γραπτές ετήσιες προβλέψεις για το 2013 αλλά και οι video-προβλέψεις όλων των συνεργατών του Astrology.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved