Η Είσοδος του Άρη στην Παρθένο Μέρος Α΄

Πώς θα επηρεάσει στην πολύμηνη παραμονή του τα 12 ζώδια;
Παπασταύρου Λίντα
Η Είσοδος του Άρη στην Παρθένο Μέρος Α΄

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg

Σήμερα 11/11/2011 ο φλογερός, δραστήριος, ενθουσιώδης και εμπρηστικός Άρης, μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου με σκοπό να παραμείνει ως τις 3/7/2012.

Με την είσοδό του στην Παρθένο γίνεται ένας gentleman, από εκείνους που συμπεριφέρονται με άπλετη αβρότητα, αλλά εξοργίζονται αυτόματα, όταν ανακαλύψουν πως το πιρούνι στο τραπέζι, δεν βρίσκεται αριστερά από το πιάτο.

Εργασιομανής και λάτρης της λεπτομέρειας οικοδομεί, χωρίς συναισθηματικές παρεκκλίσεις, ενώ ο ερωτισμός του εκμηδενίζεται μπροστά σε οποιαδήποτε άρτια τεχνική παρουσίαση.

Ο Άρης θα φτάσει στις 23 μοίρες της Παρθένου στις 24/1/2012 και από εκείνη τη στιγμή θα γυρίσει ανάδρομος έως τις 3 μοίρες, στις 13/4/2012.

Στις 14/4/2012 ξαναγυρίζει σε ορθή φορά έως τις 4/7/2012 που θα περάσει στο Ζυγό.

Στην ανάδρομη κίνησή του η δραστηριότητα γίνεται νωχελική, ενώ η γενική εικόνα που θα έχουμε θα είναι ασαφής, με αρκετές παρεξηγήσεις και ένα ένστικτο διαρκούς επιβεβαίωσης και επιβίωσης.

Τα πολύ δημιουργικά διαστήματα θα είναι εκείνα που ο Άρης θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τους Δία και Πλούτωνα, διαστήματα που θα φέρουν σε πολλούς οικονομικές απολαβές, αρκετές ευκαιρίες και αξιόλογες προτάσεις.

Τα πρώτο διάστημα είναι από 11/11 έως 27/11 με το Μεγάλο Τρίγωνο μεταξύ Άρη – Δία – Πλούτωνα.

Το δεύτερο διάστημα θα είναι από τις 3/3/2012 έως τις 30/3/2012 με ανάδρομη πλέον πορεία, ενώ το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα θα συνεχίζεται έως και τις 3/6/2012.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει το καθένα ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας στην Παρθένο, δυναμιτίζεστε σε ό, τι αφορά στον εργασιακό σας χώρο, ξεκινώντας με ενθουσιασμό νέα project και δημιουργώντας προοπτικές ανάπτυξης. Οι αποδόσεις σας υπερβαίνουν ακόμα και το δικό σας ενθουσιασμό, με αποτέλεσμα να εισπράττετε ικανοποίηση και διθυράμβους από το περιβάλλον σας. Στην ανάδρομη κίνηση του Άρη όμως, από 24/1 έως 13/4/2012 υπάρχει ο κίνδυνος να αποδιοργανωθείτε εξαιτίας του ασυγκράτητου παρορμητισμού σας, ανταλλάσσοντας αιχμηρά βέλη με συναδέλφους σας, που σίγουρα δεν στοχεύουν στον πίνακα ανακοινώσεων που κρέμεται πάνω από το κεφάλι σας. Αποτέλεσμα αυτού θα είναι να αισθανθείτε μουδιασμένοι, ενώ οι ημικρανίες λόγω έντασης θα σας καταβάλλουν. Μην καταπιέσετε τη δημιουργική ορμή σας, αλλά καταστείλετε τον Κόναν τον Βάρβαρο, που αγκομαχά μέσα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανοίγετε διάπλατα τις πόρτες να υποδεχτείτε την αμέριστη εύνοια του Άρη στην Παρθένο, επαναλαμβάνοντας διαρκώς μέσα σας τη σοφή ρήση «μαζί με το βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα». Στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας η αχαλίνωτη επιθυμία για φλερτ, οι καινούργιες γνωριμίες, η ψυχαγωγία, η έναρξη των χόμπι και μιας καινούργιας καθημερινότητας. Με αυτοπεποίθηση και αέρα star κυνηγάτε όλο αυτό το διάστημα τους στόχους σας, ενώ η ορμητικότητά σας σπάει κάθε φραγμό και εγκράτεια που σας διακατέχουν. Εκμεταλλευτείτε την επιρροή του Άρη για να απαλλαγείτε από κάθε στεγανό και κυνηγήστε όσα νομίζετε πως θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο όμορφα.

Στην ανάδρομη πορεία του από 24/1 έως 13/4/2012 αγνοήσετε τους ταυρομάχους και μην παρευρεθείτε σε καμία αρένα, σε οποιοδήποτε επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν είναι ότι καλύτερο να έχετε ξαφνικά κάποιον γείτονα, που σημαδεύει τα τζάμια σας με σφεντόνα, αλλά σκεφτείτε πως κάθε δοκιμασία σας φέρνει πιο κοντά στις αληθινές σας δυνάμεις. Ο Άρης από την Παρθένο θα δοκιμάσει τις αντοχές, ιδιαίτερα μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, στο οποίο θα χρειαστεί να αναθεωρηθούν πολλά. Η πεποίθηση πολλών από εσάς, είναι πως τρίζουν βαθιά τα θεμέλια μιας ασφαλούς ως τώρα αίσθησης. Η υπέρ-κινητικότητα και ο εκνευρισμός που θα προκαλέσει ο Άρης θα διαξιφιστούν με τα στενά σας πρόσωπα, ενώ οι συγκρούσεις θα γίνουν χρήσιμες εμπειρίες για το μέλλον. Στην ανάδρομη κίνησή του από 24/1 έως 13/4 θα πρέπει να επιστρατεύσετε το ελιγματικό σας ταλέντο, ώστε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις, που με την ορθόδρομη πορεία του θα μπορέσετε να αιτιολογήσετε, έχοντας κατακτήσει ένα σπουδαίο νόημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης από την Παρθένο εξάπτει τον παρορμητισμό σας, βάζοντάς σας σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι με λεκτικές παραστάσεις υψηλής ποιότητας. Αισθάνεστε πως πρέπει να διευθετήσετε πολλά στις συναναστροφές σας με συγγενικά πρόσωπα και πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντός σας. Η επικοινωνία σας θα απογειωθεί, ενώ παράλληλα θα έχετε την εύνοια του Άρη, που θα σας σκανδαλίζει στο να μιλάτε ανοιχτά και ξάστερα, ενώ δεν θα αφήνετε τίποτα να αιωρείται, εάν δεν το διασαφηνίσετε εντελώς και με ξεκάθαρο τρόπο. Σας δίνεται η ευκαιρία να τονώσετε τη διάκριση και τον τρόπο αξιολόγησης ανθρώπων και καταστάσεων. Στην ανάδρομη πορεία του από 24/1 έως 13/4 η κρίση σας μπορεί να λαθέψει κατ΄ επανάληψη, γι αυτό μην φανείτε εγωιστές και άκαμπτοι φορώντας μια σκηνοθετημένη έκφραση.

ΛΕΩΝ

Ο αγώνας σας με τον Άρη στην Παρθένο θα είναι το πώς θα διατηρήσετε τα υπάρχοντά σας, υλικά και συναισθηματικά. Επιπλέον, με τη θέση αυτή του Άρη έχετε την ευκαιρία να βγάλετε χρήματα, εφόσον κινητοποιείται η αίσθηση του συμφέροντος και η αίσθηση πως αξίζετε πολλά περισσότερα από όσα λαμβάνετε. Με αυτήν την προτροπή λοιπόν και στον αισθηματικό σας τομέα, υψώνετε την περήφανη χαίτη σας με σκοπό να εντυπωσιάσετε με την αυτοπεποίθηση και την επιβλητική σας παρουσία. Με πίστη στον εαυτό σας εξοπλίζεστε με δύναμη, εξασφαλίζοντας την επίτευξη των επιθυμιών σας. Με την ανάδρομη κίνηση του Άρη από τις 24/1 έως τις 13/4, κοντοσταθείτε για λίγο έχοντας κατά νου, πως οι κινήσεις σας πρέπει να είναι γύρω από το κέντρο σας και όχι γύρω από τον κύκλο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σας για 9 περίπου μήνες, η έξαψη σας θα μοιάζει αξιοθαύμαστη στα μάτια των άλλων, αλλά εσείς πέρα από θαυμασμό, θα ζητάτε και έγγραφη βεβαίωση.

Η προσωπικότητά σας θα πρωταγωνιστήσει, εφόσον όλες σας οι κινήσεις θα γίνονται για να προβληθεί και να ομορφύνει, όσο γίνεται περισσότερο. Γίνεστε ασυνήθιστα τολμηροί, ενώ παίρνετε ρίσκα, που άλλοτε θα φαίνονταν ανέκδοτα και μάλιστα κακόγουστα.

Ο Άρης σας κινητοποιεί σε όλα τα επίπεδα, αλλά παράλληλα δημιουργεί ένταση και εκνευρισμό. Η ενέργεια που εκπέμπετε θα είναι έντονη, ακόμα και αν σπαταλιέται σε εξονυχιστικές λεπτομέρειες. Στην ανάδρομη κίνηση του Άρη από 24/1 έως 13/4 μην βάλετε επιπλέον στόχους, αλλά εστιαστείτε σε αυτό που λείπει πραγματικά.

Αύριο θα δούμε τι θα φέρει η είσοδος του Άρη στην Παρθένο στα υπόλοιπα 6 ζώδια.

Για να έχετε συνεχόμενη ενημέρωση στα καινούργια αστρολογικά άρθρα της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Astrology πατώντας ΕΔΩ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved