Μαλαισία: Που έπεσε το αεροπλάνο; Η Αστροχαρτογραφία ίσως δίνει την απάντηση

Πτήση MH370: Ο απόλυτος Ποσειδώνας! Όμως, που μπορεί να βρίσκεται το Boeing-φάντασμα;

Μαλαισία: Που έπεσε το αεροπλάνο; Η Αστροχαρτογραφία ίσως δίνει την απάντηση

Κοντεύει πλέον μια εβδομάδα από την εξαφάνιση της πτήσης 370 κι οι ειδικοί ακόμη ψάχνουν.
«Δεν ξέρουμε που βρίσκεται το αεροσκάφος» δήλωσαν ουσιαστικά οι αξιωματούχοι, ύστερα από τα διαδοχικά «ίσως», «μπορεί» και «αν».
Δεν φτάνει το δράμα που ζουν οι συγγενείς και φίλοι των 239 επιβαινόντων στο εξαφανισμένο Boeing 777 της Malaysia Airlines, έχουν να αντιμετωπίσουν και την απόλυτη σύγχυση σε σχέση με το που μπορεί να βρίσκεται το αεροπλάνο. Ανατολικά, δυτικά, βόρεια ή νότια; Στην θάλασσα, στην ξηρά ή μήπως... ακόμη στον αέρα; Γιατί με όλα αυτά που (δεν) γίνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες, κάποιοι άρχισαν να μιλούν για χωροχρονική δίνη που μετέφερε το αεροπλάνο σε άλλη διάσταση, για εξωγήινο δάκτυλο αλλά και για μια πτήση που δεν έγινε ποτέ!

Το θέμα φυσικά δεν σηκώνει αστεία, από την άλλη πλευρά όμως δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε όποιους επιμένουν να δίνουν μια στάλα παρηγοριάς στους απελπισμένους συγγενείς, έστω και με αιρετικό τρόπο, εντρυφώντας σε ποικίλα «σενάρια συνωμοσίας».

Εκείνο που φαίνεται πάντως είναι ότι το ωροσκόπιο για την ώρα απογείωσης της πτήσης 370 είναι απόλυτα ενδεικτικό για το χάος που ακολούθησε.

flight MH370

Με τον Ποσειδώνα επάνω στην ακμή του 4ου οίκου σε τετράγωνο με την Σελήνη επάνω στην ακμή του 7ου οίκου, ο χάρτης είναι μια φωτογραφία της ασάφειας και του μυστηρίου που διέπει το όλο θέμα.

Μάλιστα, ένας τόσο ενεργός Ποσειδώνας, συνάδει και με το τελευταίο σενάριο που ανέλυσε στο Sky News ο κυβερνήτης Άλιστερ Ρόζενσάιν, ότι δηλαδή οι πιλότοι αναισθητοποιήθηκαν και το αεροσκάφος πετούσε μόνο του για περίπου τέσσερις ώρες!
.
Αν είναι πράγματι έτσι, από το ωροσκόπιο της απογείωσης του Boeing 777 και με την βοήθεια της Αστροχαρτογραφίας, μπορεί να εντοπιστεί η περιοχή όπου πιθανώς «κατέληξε».
Εδώ βέβαια, περνάμε στα πλαίσια μιας πειραματικής προσέγγισης, που έχει σαν οδηγό τον ανάλογο εντοπισμό της περιοχής που έπεσε ο δορυφόρος UARS τον Σεπτέμβριο του 2011.

Κατ' αρχήν, εκτιμώντας ποιοι δείκτες είναι εκείνοι που μπορεί να σχετίζονται με μια τραγωδία στο συγκεκριμένο ωροσκόπιο, θα επικεντρωθώ στην Δήμητρα, αφού η θέση της στον Σκορπιό συνδέεται με μεγάλες καταστροφές αλλά και στον Δία, που στο ωροσκόπιο της απογείωσης είναι κυβερνήτης του Ωροσκόπου και βρίσκεται στον 8ο οίκο. Αυτοί είναι κατά την γνώμη μου οι πιο «SOS» δείκτες.

Μένοντας στο σενάριο του κυβερνήτη Ροζενσάιν, οι ειδικοί προσμετρώντας το απόθεμα καυσίμων όρισαν ως dead line της πτήσης μια περιφέρεια η οποία εκτείνεται από τις Μαλδίβες στον Ινδικό ωκεανό (δυτικά), μέχρι την Νέα Γουϊνέα στον Ειρηνικό (ανατολικά).

Κι αν δούμε τις «sos» πλανητικές γραμμές και τις διασταυρώσεις τους, κατά... σύμπτωση συμπίπτουν με τα συγκεκριμένα όρια.

Η κάθετη γραμμή της Δήμητρας περνά περίπου από τις Μαλδίβες, ενώ στην δυτική Νέα Γουϊνέα διασταυρώνονται οι γραμμές του Δία, του Ουρανού και του Πλούτωνα!

astrohartography MH370

Προσωπικά θεωρώ ότι η Νέα Γουινέα είναι πιο «ύποπτη» κι ας μην έχει πει κανείς μέχρι τώρα ότι το Boeing 777 έστριψε προς ανατολάς.
Αν πάλι επιβεβαιωθεί η εκδοχή του Ινδικού ωκεανού, είναι μέσα στα πλαίσια της υπόθεσης, έχοντας μάλιστα μια κάπως πιο αισιόδοξη νότα, αφού όσο κι αν φαίνεται απίθανο σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να υπάρχουν κι επιζώντες!

Διαβάστε επίσης

Νέα τροπή στο θρίλερ της Μαλαισίας - Τι συνέβη στο αεροπλάνο;

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved