Πέφτει, πέφτει το... ενυδρείο!

Όταν οι ουρανοί έχουν «κέφια» τίποτε δεν αποκλείεται!

Πέφτει, πέφτει το... ενυδρείο!

Οι Γαλάτες φοβόντουσαν μόνο μήπως τους πέσει ο ουρανός στο κεφάλι, αν ήξεραν όμως τι θα πάθαιναν κάποιοι Κινέζοι, μπορεί και να αναθεωρούσαν!

Γιατί 33 τόνοι νερού έπεσαν πάνω στους εμβρόντητους θεατές ενός ενυδρείου, που «έσκασε» ξαφνικά, παρασύροντας τους για αρκετά μέτρα. Το παρ’ ολίγον τραγικό περιστατικό για κάποιους από τους επισκέπτες ενός εμπορικού κέντρου στη Σαγκάη -και σίγουρα μοιραίο για τους ενοίκους του ενυδρείου- συνέβη την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, στις 19:52 ακριβώς, όπως κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας.

Δεκαέξη άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ ανάμεσα στις απώλειες συμπεριλαμβάνονται τρεις κίτρινοι καρχαρίες και αρκετές χελώνες.

Κι εμείς βέβαια, έχοντας στη διάθεση μας την ακριβή ώρα του ατυχήματος, μπορούμε να προχωρήσουμε στην αστρολογική διερεύνηση του, ξεκινώντας με την δικαιολογημένη υπόθεση πως με βάση το είδος του ατυχήματος (αιφνίδια κατάρρευση υδάτινου όγκου), θα πρέπει να εμπλέκεται κάποιος εκ των Άρη, Ουρανού και Ποσειδώνα ή και όλοι μαζί.

Παρακάμπτοντας την ουσιώδη αιτία του φαινομένου, η οποία έχει να κάνει με το (άγνωστο σε μας) ωροσκόπιο του ενυδρείου, θα εξετάσουμε δύο από τους βασικούς δείκτες της στιγμής, τον Ωροσκόπο και το Μεσουράνημα, που συχνά σε ανάλογες περιπτώσεις επισημαίνουν τους «ενόχους» πλανήτες που προκάλεσαν την ανωμαλία.

Μένοντας στον τροπικό ζωδιακό, τίποτε παράξενο ή ύποπτο δεν συμβαίνει, αφού τόσο ο Ωροσκόπος στις 6 και 24’ του Λέοντα, όσο και το Μεσουράνημα στις 29 και 00΄ του Κριού δεν σχηματίζουν κάποια κύρια όψη με πλανήτες. Αν όμως βάλουμε στο πλάνο και τον αστρικό ζωδιακό, προχωρώντας στην «ιδιοσυναστρία», την σύγκριση-σύνθεση των δύο ζωδιακών, τα αποτελέσματα είναι... εκθαμβωτικά!

Συγκεκριμένα, το αστρικό Μεσουράνημα πέφτει ακριβώς επάνω στον τροπικό Ουρανό, ενώ ο αστρικός Ποσειδώνας σχηματίζει μια ακριβέστατη αντίθεση με τον τροπικό Ωροσκόπο.

Όσο για τον Άρη, έχει κι αυτός το μερίδιο του, αφού ως αστρικός κάνει τρίγωνο με το Μεσουράνημα, με ανοχή μιας μοίρας.

aquarium_crash

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved