Ο νόμος του Κάρμα και οι Δεσμοί της Σελήνης

Ο νόμος του κάρμα και οι Δεσμοί της Σελήνης ως δείκτες των σχέσεων και των ερωτικών μας

Ο νόμος του Κάρμα και οι Δεσμοί της Σελήνης

Το γενέθλιο ωροσκόπιό σου ή γενέθλιος χάρτης είναι μια απεικόνιση του εαυτού σου, που δεν χρησιμεύει μόνο στο να δώσει προβλέψεις για το μέλλον, αλλά περιγράφει με απόλυτη ακρίβεια όλα όσα αφορούν το χαρακτήρα και τις ενέργειές σου κάθε μέρα της ζωής σου.

Μέσα από το χάρτη σου επίσης μπορούν να αντληθούν πληροφορίες που αφορούν το παρελθόν και τη σύνδεσή του με το μέλλον! Ο κλάδος της αστρολογίας που ασχολείται με τις εμπειρίες του παρελθόντος και τις συνέπειές τους στο παρόν και το μέλλον είναι η καρμική αστρολογία. Η καρμική εξέταση ενός ωροσκοπίου μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τις εμπειρίες που κουβαλάει το άτομο από προηγούμενες ενσαρκώσεις και πως πρέπει να δουλέψει με αυτές για να προχωρήσει στην παρούσα ενσάρκωση.

Ο αστρολογικός χάρτης του καθενός περιέχει σημαντικά στοιχεία προς την καρμική κατεύθυνση, με κυριότερους δείκτες τους δεσμούς της Σελήνης που θα αναλύσουμε εδώ. Οι δεσμοί της Σελήνης είναι ο Νότιος Δεσμός ή Κάρμα που συμβολίζει το παρελθόν και ο Βόρειος Δεσμός ή Ντάρμα που συμβολίζει το μέλλον.

Τα δύο αυτά σημεία είναι πολύ σημαντικά στον αστρολογικό μας χάρτη και όταν συναντάμε άτομα με τον Ήλιο τους ή άλλους πλανήτες στα ζώδια των που έχουμε τους δεσμούς μας, είναι σίγουρο ότι η σχέση μαζί τους θα είναι καρμική. Συνήθως είναι άνθρωποι που μας εξελίσσουν υπερβολικά ή συνάπτουμε ερωτική σχέση μαζί τους ή τους διαλέγουμε για να κάνουμε οικογένεια και παιδιά.

Μάθε κι εσύ που βρίσκονται οι Δεσμοί της Σελήνης στον Αστρολογικό σου Χάρτη

*Επειδή οι Δεσμοί της Σελήνης (Nodes) κινούνται σε άξονες, όταν ο Νότιος δεσμός (South Node) βρίσκεται σε ένα ζώδιο, π.χ. τον Κριό, ο Βόρειος δεσμός (North Node) θα βρίσκεται ακριβώς απέναντί του δηλαδή στο Ζυγό.

Τι είναι ο Βόρειος Δεσμός;

Ο Βόρειος Δεσμός μέσα στο ατομικό μας ωροσκόπιο είναι το σύμβολο του μέλλοντος και αντιπροσωπεύει κάθε νέα εμπειρία που θα προσθέσει το άτομο στην προσωπικότητά του.
Μια επίγεια αποστολή ανατίθεται σε μια ψυχή, με τη μορφή μιας προδιαγεγραμμένης διαδικασίας ή εκπαίδευσης την οποία οφείλει να υποστεί και να εκτελέσει. Η εκπαίδευση κάθε φορά αφορά στο μάθημα ενός ζωδίου. Το ζώδιο δηλαδή που είναι ο Βόρειος Δεσμός ή Ντάρμα. Σε αυτό το μάθημα βασίζεται όλη η εξέλιξή μας.

Αλλά επειδή επεμβαίνει και ο Νόμος της Ανάγκης που εκφράζει ο Νότιος Δεσμός ή αλλιώς το Κάρμα, είναι δύσκολο να το διαχειριστούμε όλο αυτό. Έτσι μπορεί να βρισκόμαστε με άτομα που μας ζορίζουν μεν, αλλά διαρκώς μας βάζουν μέσα στον προορισμό μας. Το άτομο μέχρι να μάθει το μάθημά του θα περάσει δια πυρός και δια σιδήρου. Όμως, όσο πιο πολύ προχωράει στο να διδαχθεί το μάθημα τόσο καλύτερα νιώθει. Γίνεται πιο δυνατό γιατί βαδίζει πλέον με μεγαλύτερη ασφάλεια στην προδιαγεγραμμένη αποστολή του.

**Αναρωτιέσαι ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σου; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ**

Τι είναι ο Νότιος Δεσμός;

Ο Νότιος Δεσμός σε έναν αστρολογικό χάρτη συμβολίζει τι έχουμε μάθει πολύ καλά μέχρι τώρα να κάνουμε και αυτό κατά κάποιο τρόπο είναι ένα ταλέντο που κουβαλάει η ψυχή μας, ένα μείγμα ιδεών και συμπεριφοράς. Επίσης, είναι το ασυνείδητο σύστημα αξιών μας το οποίο βγαίνει στην επιφάνεια και, χωρίς να το καταλάβουμε, με τον τρόπο του, μάς καθορίζει.

Βρες που είναι οι Δεσμοί της Σελήνης στο δικό σου αστρολογικό χάρτη

Χρειάζεται πρώτα να αναγνωρίσουμε το εύρος της επιρροής του Κάρμα (Ν. Δεσμός) μέσα μας και μετά να το αποδεχτούμε για να το χρησιμοποιήσουμε σαν την κρυμμένη μας σοφία. Πρώτα όμως θα πρέπει να εξωραΐσουμε κάποια πράγματα τα οποία μπορεί να μας καθοδηγούν εσωτερικά και ακόμα να μας βασανίζουν. Αν αυτό που κουβαλάς από το παρελθόν σου δεν το έχεις λύσει καλά, τότε θα σε απασχολεί και θα το συναντάς διαρκώς ως εμπόδιο. Ο στόχος είναι η σωστή ισορροπία ανάμεσα στο παρελθόν (Ν. Δεσμός) και στον καρμικό μας προορισμό (Β.Δεσμός) ώστε να νιώθουμε ψυχικά άνετοι, ξέγνοιαστοι και χωρίς πιέσεις.

Διάβασε επίσης πιο κάτω την ερμηνεία του Βόρειου δεσμού σε όλα τα ζώδια από τη Μπέλλα Κυδωνάκη:

Κάρμα και Δεσμοί Σελήνης: Βόρειος Δεσμός σε Κριό και Ζυγό

Κάρμα και Δεσμοί Σελήνης: Βόρειος Δεσμός σε Ταύρο και Σκορπιό

Κάρμα και Δεσμοί Σελήνης: Βόρειος Δεσμός σε Διδύμους και Τοξότη

Κάρμα και Δεσμοί Σελήνης: Βόρειος Δεσμός σε Καρκίνο και Αιγόκερω

Κάρμα και Δεσμοί Σελήνης: Βόρειος Δεσμός σε Λέοντα και Υδροχόο

Κάρμα και Δεσμοί Σελήνης: Βόρειος Δεσμός σε Παρθένο και Ιχθύες

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved