Σημάδια εκ γενετής και η καρμική τους ερμηνεία

Χάρτης πορείας των προηγούμενων ζωών μας

Σημάδια εκ γενετής και η καρμική τους ερμηνεία

Το παρελθόν και το παρόν είναι βαθιά συνυφασμένο με τα σημάδια εκ γενετής που αποτυπώνονται ανεξίτηλα στο σώμα ενός ατόμου. Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους.

Πρώτον: το σώμα δεν είχε αρκετό χρόνο μεταξύ των ενσαρκώσεων του για να επουλωθούν σωστά.

Δεύτερον: το μυαλό πρέπει να επανασυνδεθεί με τα παρελθοντικά τραύματα της ζωής, έτσι ώστε να μπορέσει να θεραπευθεί και να απελευθερωθεί. Έτσι, ένα σημάδι γέννησης διαμορφώνεται στο μέρος του σώματος που είχε δεχθεί την βλάβη στο παρελθόν, όταν το άτομο επιλέγει να μετενσαρκωθεί σε μια νέα ζωή.

Όταν ερχόμαστε σε μεγαλύτερη επίγνωση των προηγούμενων ζωών μας, καταλαβαίνουμε ότι είμαστε κάτι περισσότερο απ' ό, τι η τρέχουσα προσωπικότητά μας. Βλέπουμε ότι είμαστε άπειρα όντα και έχουμε συνδεθεί με την αλήθεια για το σύνολο της ύπαρξής μας. Από καιρό σε καιρό, μπορούμε να μάθουμε την αλήθεια στο ερώτημα «ποιοί είμαστε τελικά;», «εγώ που ζω τώρα ή ο παλιός μου εαυτός;». Τα σημάδια μας, αν τα μελετήσουμε, ίσως μας υποδείξουν τον χάρτη πορείας για το ταξίδι μας σε προηγούμενες ζωές.
Όλα τα ακόλουθα στοιχεία στο σώμα μας, είναι δελεαστικές ενδείξεις για τις προηγούμενες ζωές μας. Όσο πιο εμφανή τα στοιχεία αυτά, τόσο πιο πρόσφατη η ζημιά... που διατηρούν το μερίδιο τους, για να θεραπευτούν.

Εδώ είναι το πώς το παρελθόν μας εξακολουθεί να είναι παρών.

Πανάδες - Αλμπίνο: Φακίδες (σκοτεινά σημεία) και albinos (λευκές κηλίδες) βρίσκονται συχνά όπου έχουμε καεί από πυρκαγιά σε προηγούμενες ζωές. Εκείνοι που έχουν υποστεί εγκαύματα, θα σας πουν ότι η φωτιά αφήνει το σημάδι της στο δέρμα μόνιμα. Φακίδες και αλμπίνο είναι συνήθως ενδείξεις ότι θα πρέπει να θεραπεύσουμε το κάρμα της φωτιάς από προηγούμενες ζωές.

Υφέσεις δέρματος: Οι συνθλίψεις του δέρματος (όπου το δέρμα είναι τραχύ και με αυλάκια), είτε προκαλούνται από τραυματισμό ή ασθένειες (όπως η ευλογιά, η ανεμοβλογιά, και σύφιλη), συχνά δε, υποδηλώνουν ότι έχουμε τραυματιστεί σε προηγούμενες ζωές. Είναι υπενθυμίσεις των θεμάτων από τις προηγούμενες ζωές που έχουμε έρθει να θεραπεύσουμε στην παρούσα ζωή.

Κρεατοελιές - Κονδυλώματα: Οι κρεατοελιές και οι μυρμηγκιές συχνά βρίσκονται στο χώρο των μη θανατηφόρων βλαβών της νόσου, από τις προηγούμενες ζωές. Ακόμα κι αν οι κρεατοελιές και οι μυρμηγκιές έχουν τωρινή προέλευση της ζωής, τείνουν να συγκεντρώνονται γύρω από τις περιοχές της τραυματικής εμπειρίας της προηγούμενης ζωής. Ειδικά αν έχουμε πρόβλημα στη θεραπεία τους, μπορεί να σημαίνουν την ανάγκη για την επούλωση του παρελθόντος .

Κύστες - Εξογκώματα: Οι κύστες και τα εξογκώματα συχνά βρίσκονται στο χώρο των θανατηφόρων βλαβών της νόσου από τις προηγούμενες ζωές. Για παράδειγμα, δύσκολες κύστες-εξογκώματα στα χέρια, τα πόδια, και στους λεμφαδένες μπορεί να είναι απομεινάρια ενός τραυματικού θανάτου από πανώλη σε προηγούμενες ζωές.

Όγκοι: Οι όγκοι συχνά βρίσκονται στο χώρο των θανατηφόρων πληγών από όπλα σε προηγούμενες ζωές. Οι όγκοι είναι η απόλυτη ένδειξη ότι μια προηγούμενη ζωή κραυγάζει για την επούλωση της στο παρόν. Οι όγκοι συνήθως απαιτούν την προσοχή ενός ατόμου, αναγκάζοντάς τους να αναλάβουν δράση για να σώσουν τη ζωή τους τώρα, ακόμη και αν αυτό σημαίνει την επούλωση προηγούμενων ζωών τους.

mesaaaaa

Εάν είμαστε πρόθυμοι να κοιτάξουμε πίσω στο παρελθόν την προέλευση της ζωής από τα σημάδια μας, θα μάθουμε σχετικά με το ποιοί ήμασταν ... αλλά θα ανακαλύψουμε και ποιοι είμαστε σε θέση να γίνουμε.
Σκοπός των ουλών: Οι ουλές είναι υπενθυμίσεις γεγονότων του παρελθόντος. Φυσικές ουλές, σημάδια στο δέρμα μας, μας θυμίζουν τα γεγονότα του παρελθόντος, όπου το σώμα μας είχε καταστραφεί με τρόπο που δεν επουλώθηκαν πλήρως.

Υπενθυμίσεις της αποτυχίας: Μετενσαρκωθήκαμε με τα σημάδια για να μας θυμίζουν αυτό που κάναμε «λάθος» στο παρελθόν. Το δέρμα μας είναι γεμάτο από τα σημάδια που μας θυμίζουν πόσο απρόσεκτοι συνηθίζαμε να είμαστε για τη σωματική μας ευεξία.

Υπενθυμίσεις της επιτυχίας: Μετενσαρκωθήκαμε με τα σημάδια για να μας θυμίζουν αυτό που κάναμε «καλά» στο παρελθόν. Ένα κομμάτι της σάρκας λείπει πάνω από ένα φρύδι. Αυτή είναι η περιοχή όπου ένα τσεκούρι μάχης το έκοψε, λέει κάποιος. Συνέχισε να αγωνίζεται και λειτούργησε καλύτερα γυρίζοντας στην παλίρροια της μάχης. Αυτή η ουλή του θυμίζει το θάρρος και την ικανότητα να λύνει τα προβλήματα καλύτερα τώρα.

Υπενθυμίσεις της Αγάπης: Μετενσαρκωθήκαμε με τα σημάδια που μας θυμίζουν τι έχουμε κάνει από αγάπη για τους άλλους. Σε κάποιον, υπάρχει ένα σημάδι σε ένα δάχτυλο που του θυμίζει πώς έσωσε τη ζωή κάποιας που αγάπησε βαθιά σε μια προηγούμενη ζωή.

Σημασία των Ουλών: Οι ουλές μας θυμίζουν, ό, τι επιλέγουμε. Εάν έχουμε ουλές και έχουμε επιζήσει από τα γεγονότα που τις δημιούργησαν, τότε θα πρέπει να είναι πηγές υπερηφάνειας.
Αν μπορούμε να μάθουμε από τις αποτυχίες μας, να είμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες μας και να αγαπάμε στη ζωή μας, τότε τα σημάδια μας έχουν υπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ζωή μας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved