Ουρανός feat Πλούτωνας: Μακελειό στην πρεμιέρα του Batman

Τουλάχιστον 14 νεκροί και 50 τραυματίες στην πρώτη προβολή του "The Dark Knight Rises"

Ουρανός feat Πλούτωνας: Μακελειό στην πρεμιέρα του Batman

Η επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας The Dark Knight Rises στο προάστιο Ορόρα του Ντένβερ στο Κολοράντο, βάφτηκε με αίμα. Μόλις 15 λεπτά μετά την έναρξη της ταινίας (σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας γύρω στις 12:30 πμ τοπική ώρα), δύο άνδρες, φορώντας αντιασφυξιογόνες μάσκες, άνοιξαν πυρ μέσα στην αίθουσα του κινηματογράφου, σκοτώνοντας τουλάχιστον 14 θεατές και τραυματίζοντας άλλους 50, μεταξύ των οποίων ενδέχεται να υπάρχουν και παιδιά. Αρχικά, οι θεατές νόμισαν πως επρόκειτο για κάποιο ειδικό εφέ φτιαγμένο για την πρεμιέρα αλλά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική.

Και μπορεί προς το παρόν τα κίνητρα των δραστών να παραμένουν άγνωστα, ωστόσο αστρολογικά, οι υποψίες για το τι όπλισε το χέρι των δολοφόνων, επιβεβαιώνονται άμεσα μέσα από το ωροσκόπιο της στιγμής του μακελειού.

batman_denver

Ο αστρικός Ωροσκόπος πάνω στον τροπικό Ουρανό και κατ' επέκταση στο τ-τετράγωνο Ουρανού, Άρη, Πλούτωνα, υποδεικνύει τους τρεις «ενόχους», που πυροδότησαν το σχέδιο αυτής της παράλογης και απρόσμενης επίθεσης.

Έχει βέβαια σημασία το ότι στον γενέθλιο χάρτη του Ντένβερ, μια πόλη Σκορπιό με Ωροσκόπο στον Τοξότη και Σελήνη στην Παρθένο (στις ΗΠΑ υπάρχουν αστρολογικά αρχεία για κάθε πόλη), η ακμή του 4ου οίκου, η οποία συνδέεται άμεσα με θέματα της τοπικής κοινωνίας, βρίσκεται στις 10 μοίρες και 14΄ του Κριού, σε απόσταση αναπνοής δηλαδή από τις μοίρες που κινούνται οι τρεις «τρομοκράτες» πλανήτες.

(Ντένβερ: 1/11/1858, ώρα 9:55 πμ MST)

Παράλληλα, αναζητώντας τα αίτια στις προόδους, αυτό που ξεχωρίζει είναι η παρουσία του προοδευμένου Ουρανού στο Σκορπιό (στο Ηλιακό τόξο) πάνω στην γενέθλια αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα του Ντένβερ. Η συγκεκριμένη όψη γίνεται στον άξονα 11ου-5ου οίκου δίνοντας το στίγμα μιας συλλογικής εκδήλωσης-γιορτής που έμελλε να εξελιχθεί σε τραγωδία, εξ αιτίας των σκοτεινών προθέσεων μιας εγκληματικής ομάδας.

Διαβάστε επίσης:

Το αστρολογικό προφίλ του δράστη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved