Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς – Τα καμάρια μας βραβεύτηκαν για άλλη μια φορά

Αναδείχτηκαν για μία ακόμα φορά καλλιτέχνες της χρονιάς

Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς – Τα καμάρια μας βραβεύτηκαν για άλλη μια φορά

Άλλο ένα βραβείο απέσπασαν προχθές στην απονομή βραβείων των Mad Video Music Awards 2012 οι αγαπημένοι καλλιτέχνες μας, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς.

Αναδείχτηκαν για μία ακόμα φορά καλλιτέχνες της χρονιάς στο ασφυκτικά γεμάτο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do, που ο κόσμος χειροκρότησε θερμά όλους τους νικητές, αλλά ο ενθουσιασμός στο άκουσμα των δύο συγκεκριμένων ονομάτων, παραμένει έντονος και έκρυθμος. Απολύτως δικαιολογημένος, αν αναλογιστεί κανείς την πορεία τους και τις συγκινήσεις που μας έχουν προσφέρει. Πρόκειται για δύο καλλιτέχνες με λάμψη, εξαιρετική σκηνική παρουσία, τελειομανείς και συνεπείς στις απαιτήσεις της δουλειάς τους.

paparizou

Ποιος δεν θυμάται την 19χρονη Έλενα να μας εκπροσωπεί με τους Antique στην eurovision του 2001 κατακτώντας την 3η θέση με το «I would die for you».

Το ντροπαλό ψιλόλιγνο κορίτσι που από εκείνη τη στιγμή και μετά ξεδίπλωσε το απύθμενο ταλέντο της, ερμήνευσε υπέροχα κομμάτια και εξελίχθηκε ραγδαία σε μια επιβλητική show woman. Μέχρι που ήρθε η στιγμή να μας χαρίσει την πρώτη θέση στη eurovision του 2005 με το περίφημο και υπαινικτικό «Νumber one».

Είχε προηγηθεί ο Σάκης Ρουβάς το 2004 με το «Shake it» και την εντυπωσιακή του εμφάνιση, που απέσπασε την 3η θέση. Για αυτόν όλα άρχισαν το 1991 με τη συμμετοχή του στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με το τραγούδι «Πάρτα».

Έκτοτε η εξέλιξή του σαν pop star ήταν και για αυτόν ραγδαία αλλά όχι χωρίς προβλήματα, ενώ το χαμόγελο και η χορευτική του άνεση, αγαπήθηκαν από πολλούς πιο πολύ από τις φωνητικές επιδόσεις του.

Η γεννημένη στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας Έλενα, κουβαλούσε πάντα έναν διαφορετικό αέρα, που ενέδωσε τα τελευταία χρόνια στα Ελληνικά κοινότυπα δεδομένα.

Παρόλα αυτά η εκρηκτική Υδροχόος με τη Σελήνη στον Κριό καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις σε ότι και αν κάνει, με το πείσμα και τη θέληση που τη διακρίνουν.

Το τετράγωνο Ήλιου – Δία δεν την αφήνει στιγμή να εφησυχάζει τις φιλοδοξίες της, που η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με Κρόνο και Πλούτωνα τις κάνει να φαίνονται αδυσώπητα φορτικές ακόμα και στην ίδια.

Η σύνοδος Άρη – Κρόνου στον Ζυγό είναι ακόμα μια ένδειξη της σκληρής προσπάθειας που καταβάλλει σε όλους τους τομείς της ζωής της, ενώ το πέρασμα του Κρόνου τους τελευταίους μήνες από αυτή τη σύνοδο αλλά και το τετράγωνο με την Αφροδίτη, την ανάγκασαν να βάλει τέλος στις συναισθηματικές αντιξοότητες που την βασάνιζαν.

Με τη συμμετοχή και της Σελήνης σε ένα πολύ σκληρό Ταυ – τετράγωνο όπου εμπλέκονται Αφροδίτη, Άρης, Κρόνος και Πλούτωνας, καλείται να σηκώνει ένα ψυχολογικό βάρος που την ακολουθεί ακόμα και στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της.

Sakis2

Ο Σάκης Ρουβάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα με πολλές φιλοδοξίες και λόγω ζωδίου, αλλά και λόγω της δύσκολης οικογενειακής ζωής που βίωσε.

Με τη σύνοδο Ερμή – Δία στον Τοξότη για διαβατήριο, πέταξε πολύ ψηλά κερδίζοντας μεγάλη φήμη από πολύ μικρός. Με συνοδοιπόρο το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού τόλμησε, ρίσκαρε, προκάλεσε, απογειώθηκε και προσγειώθηκε την κατάλληλη στιγμή, εφόσον η Σελήνη στην Παρθένο για έναν Αιγόκερω, είναι ότι και το φρένο για ένα αυτοκίνητο.

Ενθουσιώδης και εκκεντρικός όπως όλοι όσοι διαθέτουν αυτήν την όψη του Ουρανού με τον Ήλιο, έχει έναν ακόμα λόγο να κερδίζει μέσα από την παρόρμηση, που είναι ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Ήλιο και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Η ανεξάντλητη δύναμη και θέληση, εκτονώθηκε μέσα τις αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και μέσα από τις καλλιτεχνικές, με το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα. Μέσα σε όλα αυτά το τρίγωνο της Υδροχοϊκής Αφροδίτης του με τον Ουρανό, δείχνει έναν άνθρωπο που η άποψή του για τη ζωή είναι «όλα ή τίποτα», με το πρώτο σκέλος να αποτελεί την δεοντολογία του.

Καλή συνέχεια και στους δύο, με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved