Eurovision 2012 - Βάθρο εν όψει;

Ποιές είναι οι εκτιμήσεις για τη θέση της Ελλάδας και της Κύπρου στον Τελικό της Eurovision;

Eurovision 2012 - Βάθρο εν όψει;

Για την Ελευθερία Ελευθερίου και το «Αφροδισιακό» της τα είχαμε γράψει από καιρό. Τόσο η κ Σαλωνίκη σε πρόσφατο άρθρο της "Ο πρώτος θεσμός της Eurovision και η φετινή μας συμμετοχή" όσο και ο ίδιος στο παλιότερο, "Eurovision 2012-Δυνατά και ...αφροδισιακά!" είχαμε τονίσει το ...αυτονόητο, πως δηλαδή η «ωραιότερη του Μπακού», έχοντας τον Δία στις αποσκευές της, μόνον απαρατήρητη δεν θα περάσει.

Και ...τολμώ πλέον να υποστηρίξω πως με κάθε επιφύλαξη, που έχει να κάνει με την άγνωστη ώρα γέννησης της Ελευθερίας αλλά και τα δεδομένα των ανταγωνιστών, η Ελλάδα δεν απέχει και πολύ από την πρώτη θέση!

Το ενδιαφέρον βέβαια γίνεται ακόμη μεγαλύτερο από την παρουσία στον τελικό και της Κύπρου, με την Τοξοτίνα Ήβη Αδάμου να ...προσεύχεται στον Ποσειδώνα που αυτήν την περίοδο έχει πιάσει αγκαζέ τον Ήλιο της. Ο πλανήτης της φαντασίας είναι ένα πολύ καλό «χαρτί» σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες και αν ο Κρόνος δεν έβαζε τα εμπόδια του, ίσως την Κυριακή να μιλούσαμε για ένα «θαύμα». Φανταστείτε για παράδειγμα την Ελλάδα και την Κύπρο να κονταροκτυπιούνται για την πρωτιά. Λέμε τώρα...

Η εκτίμηση μου πάντως για την Κυπριακή συμμετοχή -πάντα με τις γνωστές επιφυλάξεις- είναι ότι θα χάσει πολλά εξ αιτίας της αντίθεσης του διελαύνοντα Κρόνου με την γενέθλια Δήμητρα της Ήβης Αδάμου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved