Εκλογές - Πρωτιά για την Uranian και το astrology.gr

Κάθε σοβαρός αστρολόγος μπορεί να δουλεύει με βάση διαφορετικά στοιχεία και να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα

Εκλογές - Πρωτιά για την Uranian και το astrology.gr

Εξαιρετικά εύστοχες ήταν για μια ακόμη φορά οι προβλέψεις της Uranian και του Karl Heinz Ottinger για το εκλογικό αποτέλεσμα και νομίζω πως αξίζει τα συγχαρητήρια όλων μας!

Μένει να δούμε, αν θα επαληθευτεί τελικά και αυτό το ...τρομερό, ότι δηλαδή «άλλος θα κερδίσει κι άλλος θα κυβερνήσει» αλλά και η εκτίμηση πως θα έχουμε εκλογές το φθινόπωρο.

Όπως κι αν έχει, αντικειμενικά, η Uranian Astrology, μια τεχνική ...Γερμανικής καταγωγής, απέδειξε για μια ακόμη φορά πως αξίζει -τουλάχιστον- την προσοχή μας.

Αντίθετα, αυτή τη φορά οι δικές μου εκτιμήσεις έπεσαν στο κενό, κάτι που σίγουρα δημιουργεί προβληματισμό αλλά είναι και μια λαμπρή ευκαιρία για μια ...επαναδιαπραγμάτευση των αστρολογικών δεδομένων που χρησιμοποίησα ως κριτήριο.

Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους, επειδή όμως έπεσαν στην αντίληψη μου και κάποια σχόλια του τύπου «άλλα λέει ο ένας κι άλλα ο άλλος» θεωρώ πολύ πιο ουσιαστικό να επαναλάβω πως η Αστρολογία δεν είναι μαντεία. Κάθε σοβαρός αστρολόγος μπορεί να δουλεύει με βάση διαφορετικά στοιχεία και να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα. Που βέβαια κρίνονται στην πράξη, όπως ακριβώς και οι διαφορετικές επιστημονικές αντιλήψεις γύρω από το ίδιο θέμα, ή οι διαφορετικές ιατρικές διαγνώσεις για τον ίδιο ασθενή.

Όσον αφορά το αποτέλεσμα των εκλογών, ο κ Τσίπρας επιβεβαίωσε το «άστρο» του, συγκεντρώνοντας πάνω του την παγκόσμια προσοχή και πετυχαίνοντας ένα πρωτοφανές για την Αριστερά ποσοστό, η ουσία όμως είναι ότι έχασε την πρωτιά. Το αν αυτό μπορεί να θεωρηθεί «τύχη», θα φανεί στην πορεία.

Ο κ Σαμαράς με τη σειρά του επιβεβαίωσε τη δυναμική του Δία του, που θα συνεχίσει να τον στηρίζει μέχρι τον Μάιο του 2013. Κι εδώ ισχύουν τα ανάλογα, ότι δηλαδή θα πρέπει να προσέξει μήπως το «άνοιγμα» της τύχης τον οδηγήσει τελικά και σε μεγάλους μπελάδες.

Και οι δύο τους πάντως στην παρούσα φάση έχουν τους ουρανούς με το μέρος τους και θα ήταν ευχής έργο, αν κατάφερναν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, σε αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα. Αυτό όμως κι αν είναι ...Δίας-Ποσειδώνας, κάτι δηλαδή πέραν της κάθε φαντασίας!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved