Σάββατο, 26 Ιούλιος 2014 11:00

ΔΙΔΥΜΟΙ Εβδομαδιαίες Προβλέψεις
Tweet

Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Έρωτας: Η εβδομάδα ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο Λέοντα, το ζώδιο που σχετίζεται με τα ταξίδια, τις επαφές, τις συζητήσεις, την επικοινωνία σου. Εννοείται ότι αρχίζει μία πολύ καλή περίοδος για να πάρεις τις διακοπές σου, να γνωρίσεις καινούργια άτομα, να απολαύσεις τις περιπέτειες και να φλερτάρεις. Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις μία σχέση, θα ανανεωθείς κι αν θέλεις έναν καινούργιο έρωτα, δεν αποκλείεται να τον έχεις, αν φυσικά το επιτρέπει και ο προσωπικός σου χάρτης.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την Αφροδίτη στο δεύτερο ηλιακό σου σπίτι (της ασφάλειας, των οικονομικών) να σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Κρόνο από το έκτο ηλιακό σου σπίτι (της καθημερινότητας, της εργασίας, της προσφοράς), αναμένονται -σχετικά με την εποχή- ευχάριστες εξελίξεις καθώς τώρα οι κόποι σου θα αμειφθούν. Αν δεν ξεκουράζεσαι σε κάποιο θέρετρο, οι μέρες θα είναι αποδοτικές για τις δουλειές σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω όταν οδηγώ γιατί ο Δίας και ο Ερμής από τον Λέοντα (το τρίτο ηλιακό μου σπίτι) θα σχηματίσουν τετράγωνο με τον Άρη, όψεις που με κάνουν επιρρεπή στα ατυχήματα.

Διάβασε επίσης τις σημαντικότερες ημερομηνίες για τους Διδύμους το 2014

 

open

Close

Astrology © 2014 - All Rights Reserved | Επικοινωνία | Όροι Χρήσης
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που διαχειρίζεται η DPG DIGITAL MEDIA.

Κάνε το αγαπημένο σου site Homepage