Σάββατο, 30 Μάιος 2015 11:00

ΔΙΔΥΜΟΙ Εβδομαδιαίες Προβλέψεις
Tweet

Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο ζωδιακό σου άξονα, θα επηρεάσει τα αισθηματικά σου καθώς συνοδεύεται από τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, συνδυασμός που ενισχύει τη διάθεσή σου για φλερτ, καινούργιες γνωριμίες, διασκεδάσεις και, γενικότερα, σε βάζει στη διαδικασία να εστιάσεις στις σχέσεις σου, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου θα πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση, συνεργασία, επιδίωξη. Θα είναι δύσκολο να προωθήσεις τα σχέδιά σου χωρίς εμπόδια και ανατροπές, θα πιεστείς αρκετά και ίσως να μην καταφέρεις να ελέγξεις τα νεύρα σου. Παράλληλα, ο Άρης από το ζώδιό σου σχηματίζει μία ευχάριστη όψη εξαγώνου με τον Δία που θα την αξιοποιήσεις πλήρως αν μπεις στη δράση και προλειάνεις το έδαφος για τα καινούργια εγχειρήματά σου που πρέπει να δρομολογήσεις μετά τις 15 Ιουνίου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Από την Παρασκευή η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα για τέσσερεις μήνες. Θα καταχαρώ καθώς θα με ευνοήσει να ταξιδεύω και να φλερτάρω ή να προβάλλομαι και να κάνω δημόσιες σχέσεις και γνωριμίες.

Διάβασε επίσης τις σημαντικότερες ημερομηνίες για τους Διδύμους το 2015

open

Close

Astrology © 2014 - All Rights Reserved | Επικοινωνία | Όροι Χρήσης
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που διαχειρίζεται η DPG DIGITAL MEDIA.

Κάνε το αγαπημένο σου site Homepage