Σάββατο, 30 Ιανουάριος 2016 11:00

ΔΙΔΥΜΟΙ Εβδομαδιαίες Προβλέψεις
Tweet

Με τον κυβερνήτη σου τον Ερμή σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό τη Δευτέρα (1/2) ενδέχεται απρόβλεπτα γεγονότα ή περιστατικά, ειδικά σε θέματα χρηματοικονομικά ή φορολογικά, να δοκιμάσουν το νευρικό σου σύστημα. Χρησιμοποίησε την εξυπνάδα και την ευελιξία σου για να ανταποκριθείς σε αυτές τις προκλήσεις αλλά και σε αποκαλύψεις που πιθανόν προκύψουν μέσα από απρόσμενα γεγονότα σχετικά με την ερωτική σου ζωή ή με θέματα που ως τώρα κρατούσες μυστικά. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα την Τετάρτη, μπορείς να κάνεις αλλαγές στην καθημερινότητα, τη διατροφή ή την υγεία σου ώστε σταδιακά να επιτύχεις θετικά και σταθερά αποτελέσματα. Παράλληλα, μια σχέση μπορεί να πάρει μια άλλη μορφή είτε να γίνει φιλική ή ερωτική είτε να ξεκινήσει μια πιο κοντινή και βαθιά επαφή σε οποιοιδήποτε επίπεδο. Το Σάββατο, με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ενδέχεται να αναγκαστείς να βάλεις τέλος σε μια σχέση ή κατάσταση προκειμένου τα από κοινού οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα με το ταίρι σου να μπουν σε μια τάξη.

Το μότο της εβδομάδας: «Με τον Κρόνο απέναντί μου, το ταίρι μου αν δεν θέλω τόσο πρέπει να βρω τρόπο να το πω – δεν αντέχω να το καταπιώ».

 

 Διάβασε επίσης τις σημαντικότερες ημερομηνίες για τους Διδύμους το 2016

open

Close

Astrology © 2016 - All Rights Reserved | Επικοινωνία | Όροι Χρήσης
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που διαχειρίζεται η DPG DIGITAL MEDIA.

Κάνε το αγαπημένο σου site Homepage