Σάββατο, 28 Μάρτιος 2015 12:00

ΔΙΔΥΜΟΙ Εβδομαδιαίες Προβλέψεις
Tweet

Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

ΕΡΩΤΑΣ: Οι ενέργειες που έχει ελκύσει η προηγούμενη ηλιακή έκλειψη στο ζωδιακό σου σταυρό και η επικείμενη Σεληνιακή που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, δημιουργούν ένα κλίμα εντάσεων, παρεξηγήσεων, ανατροπών, πίεσης. Πόσο μάλλον που αυτή η άκρως επικίνδυνη και επιθετική έκλειψη γίνεται στον άξονα των ερώτων σου. Αυτή την περίοδο θα πρέπει να προσέχεις γιατί τίποτε δεν αποκλείει ένα τέλος ή έναν σοβαρό προβληματισμό που ναι μεν εν τέλει θα σε λυτρώσει από κάποια βάρη αλλά μέχρι να βιώσεις τη λύτρωση θα πιεστείς υπερβολικά.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι καθυστερήσεις, οι ανατροπές και η δυσθυμία είναι στο πρόγραμμα τώρα με τις επιδράσεις των εκλείψεων γι αυτό είναι προτιμότερο να μην προβείς σε κινήσεις καθοριστικής σημασίας. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απρίλη θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Από την άλλη, ίσως είναι αναγκαίο να αναθεωρήσεις τους στόχους σου κι αν τα γεγονότα σε εξωθούν σε κάτι τέτοιο, φρόντισε να το κάνεις όσο πιο γρήγορα μπορείς.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Μπορεί να δυσαρεστηθώ από κάποια φιλία μου ή από μία συλλογική μου δραστηριότητα.

Διάβασε επίσης τις σημαντικότερες ημερομηνίες για τους Διδύμους το 2015

open

Close

Astrology © 2014 - All Rights Reserved | Επικοινωνία | Όροι Χρήσης
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που διαχειρίζεται η DPG DIGITAL MEDIA.

Κάνε το αγαπημένο σου site Homepage