ΔΙΔΥΜΟΙ Ημερήσιες Προβλέψεις
Tweet

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

18 Απριλίου 2014

Γενικά: Έχεις καλύτερη αντίδραση απέναντι στα γεγονότα γιατί ανεβαίνει η διάθεσή σου και κυρίως θα νιώθεις πολύ καλύτερα με όλα τα άτομα γύρω σου κι αυτό θα σου δώσει και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Βέβαια θα έχεις ευαισθησία και πιθανόν να σε πιάσει μια μεγάλη φιλανθρωπική διάθεση ούτως ώστε θα βοηθήσεις με τον δικό σου τρόπο.
Έρωτας: Η ερωτική απάντηση που θα πάρεις από ένα Τοξότη ή Ιχθύ σίγουρα θα είναι πολύ πιο θετική από αυτή που περίμενες. Για αυτό μην αφήνεις κάποια αρνητικά γεγονότα που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες να σου χαλάνε την καλή διάθεση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να καθορίσεις το πλαίσιο που θα μπει η σχέση γιατί τα όρια θα είναι αρκετά χαλαρά.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να υπάρχει μια εύνοια ή από κάποιες συζητήσεις να αλλάξουν κάποιοι συνεργάτες την θέση τους απέναντί σου αλλά το κυριότερο για σένα θα είναι, αν τελικά δεχτούν να υπογράψουν αυτά που έχετε συμφωνήσει για να μην είναι τίποτε στον αέρα. Αν επιμείνεις, θα γίνει έστω και τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

open

Close

Astrology © 2014 - All Rights Reserved | Επικοινωνία | Όροι Χρήσης
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που διαχειρίζεται η DPG DIGITAL MEDIA.

Κάνε το αγαπημένο σου site Homepage