Κώστας Λεφάκης: Αιγόκερως 2014

Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια - είναι γραμμένες αποκλειστικά για τους αναγνώστες του astrology.gr!

Κώστας Λεφάκης: Αιγόκερως 2014

Προσφορές από την τύχη και από τους ανθρώπους

Το 2014 σας δίνει δυνατότητες ανανέωσης. Για 7 μήνες θα παραμείνετε επιστρατευμένοι αντιμετωπίζοντας ότι αιφνίδιο σας συμβεί. Επιμεληθείτε την δημόσια εικόνα σας και την επαγγελματική σας υπόσταση. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες στα αισθηματικά σας και αποκοπείτε από σχέσεις που δεν αποδίδουν.

Οι μεγάλες αλλαγές θα συνεχιστούν στον επαγγελματικό και τον ερωτικό χώρο. Το 2014 ξεδιπλώνεται μια νέα πραγματικότητα που πρέπει να αποδεχτείτε. Θα σας βοηθήσει η σύμπτωση σε συνδυασμό με την δική σας συμπεριφορά να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας.

Ο Δίας που είναι από το περασμένο καλοκαίρι στον Καρκίνο και θα παραμείνει εκεί μέχρι τα μέσα Ιουλίου του 2014, θα συνεχίσει να σας ενισχύει στην ερωτική σας ζωή και στις συνεργασίες σας.

Ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στους Ιχθύες σε σχέση με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα σας προσφέρει το αντικείμενο, τον άνθρωπο ή το σκοπό, που θα δυναμώσει τα όνειρα σας για κάτι καλύτερο στο μέλλον.

Μια καινούργια γνωριμία, ένας νέος στόχος ή μια αλλαγή τόπου διαμονής θα αποτελέσουν το εφαλτήριο που θα κάνει την ζωή σας πιο άνετη και πιο ενδιαφέρουσα. Οι επιλογές που θα κάνετε, ειδικά το πρώτο εξάμηνο αυτής της χρονιάς, θα πρέπει να γίνουν με πολύ προσοχή και σύνεση. Μην ξεχνάμε άλλωστε την επτάμηνη παραμονή του Άρη στο Ζυγό, που αρκετές φορές θα λειτουργήσει ανατρεπτικά ή περίεργα. Αναμφίβολα οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα σας ενισχύσουν ψυχικά και θα γίνουν αιτία να οργανώσετε τη ζωή σας πάνω σε νέες βάσεις. Μεγάλες αλλαγές συνεχίζονται επίσης στον επαγγελματικό και στον ψυχολογικό σας χώρο.

Η αποδοχή της καινούργιας πραγματικότητας θα βοηθήσει στην διατήρηση της καλής ψυχολογία σας και η προσαρμογή σας στις αλλαγές συνθηκών στον επαγγελματικό τομέα θα συμβάλει στο να επιβιώσετε των καταστάσεων και να συντηρήσετε την δουλειά σας.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες πρέπει να γίνετε πιο ευέλικτοι και να υιοθετήσετε καινούργιες τακτικές για το δικό σας όφελος.

Οι δυσκολίες στα οικονομικά δεν θα λείψουν, ιδιαίτερα την άνοιξη και το φθινόπωρο.

Τέλος, η χρονιά αυτή θα φέρει ριζικές αλλαγές οι οποίες θα σας ωφελήσουν μελλοντικά. Ξεχάστε ότι δυσάρεστο σας κούρασε, καταπολεμήστε το άγχος και μην προσπαθείτε μάταια να αλλάξετε συνθήκες και ανθρώπους που έχουν από καιρό κριθεί μη αναστρέψιμοι.

Δείτε επίσης σε βίντεο τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τον Αιγόκερω.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved